INFO + VIDEO KIKKERKONING

ALS VERRASSING VOOR ALLE KINDEREN:

Het kinderboekje is te bestellen voor € 6,00 excl. verzendkosten
door een mail te sturen naar ronzebons@online.nl

Kijk hier naar het verhaal!

DEEL 1 : VIDEO DE KIKKERKONING 1 KLIK OP TEKST)

DEEL 2 : VIDEO DE KIKKERKONING 2 (KLIK OP TEKST)

DEEL 3 : VIDEO DE KIKKERKONING 3 (KLIK OP TEKST)

DEEL 4 : VIDEO DE KIKKERKONING 4 (KLIK OP TEKST)

DEEL 5 : VIDEO DE KIKKERKONING 5 (KLIK OP TEKST)

Theatermaker Jan Roosenboom staat normaal gesproken met zijn poppentheater Ronzebons in de Maragzaal van theater De Lievekamp of speelt in theaters en op school locaties.
Maar vanwege het coronavirus zijn veel voorstellingen geannuleerd. Daarom heeft hij samen met 412TV vijf afleveringen opgenomen van De Kikkerkoning, zodat de kleinsten thuis alsnog kunnen genieten van zijn poppenspel. Van oorsprong is De Kikkerkoning een sprookje van de gebroeders Grimm, maar Roosenboom heeft er zijn eigen draai aan gegeven. Een nieuw sprookje.
Hij heeft hier ook een leuk kinderboekje van laten drukken die nu tijdelijk voor slechts 6 euro te koop is. Voor degene die dit boekje bestellen, krijgen persoonlijk bezoek van Osje in Oss e.o..
Jan gaat dan met zijn mobiele poppentheatertje het boekje persoonlijk overhandigen in Oss en omgeving.
https://youtu.be/mpppKfjz_BQDe via de online kanalen van 412TV.

TROTS
Ik ben trots op u allemaal, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, maar ook vooral op onze kids waar hun leventje anders is geworden dan ze altijd gewend zijn.
Structuren vallen weg en nu heb je ineens ouders die ook nog je juf en meester zijn. Snap dat allemaal maar als je in de groei van je leven zit.
Ik hoop jullie na het coronavirus weer heel erg te verrassen met mooie voorstellingen. En kan alvast verklappen dat er erg leuke tussen zitten waar je weer lekker kunt lachen en meedoen.
groetjes en hopelijk tot gauw en een dikke knuffel van t Ronzebons Osje.