VIDEOBELLEN MET DE SINT

Kies dit jaar voor een unieke online Sinterklaaservaring. https://www.virtueelsinterklaasbezoek.nl/

Live videobellen met Sinterklaas! Maak het Sinterklaasfeest dit jaar extra persoonlijk: zing liedjes met de Sint, hoor verhalen uit het Grote Boek én misschien vertelt hij wel waar de kadootjes verstopt liggen. 

Beeldbellen met Sinterklaas.

We bieden een oplossing zodat Sinterklaas toch op een veilige manier bij u thuis langs kan komen. Bel-piet kwam een tijd geleden met een geweldig idee: “Sinterklaas, we gaan dit jaar beeldbellen met de kinderen. Zo kan je toch met alle kinderen in Nederland praten én loopt niemand gevaar!” Dit Sinterklaasfeest wordt gekker, persoonlijker en unieker dan ooit. 

Hoe werkt het?

Het is zowel voor Sinterklaas nieuw, als voor u. Daarom willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. We zijn daarom dan ook zeer ontvankelijk voor vragen en helpen u van A tot Z om dit feest te laten slagen.

Stap 1
Reserveren

Plaats een reservering op onze website https://www.virtueelsinterklaasbezoek.nl/ met zo veel mogelijk informatie over het kind / de kinderen.

Stap 2
Bevestiging

U ontvangt van ons een bevestigingsmail voor de datum en tijd. Vervolgens leggen we uit wat u precies kan verwachten.

Stap 3
Online betaling

Via de mail ontvangt u een link voor een online betaling. Nadat de betaling is ontvangen, ontvangt u van ons een uitnodigingslink.

Stap 4
Uitnodigingslink

In deze uitnodigingslink vindt u alle informatie voor het videogesprek. Van installatie tot het gesprek, we leggen alles uit.